söndag 25 oktober 2009

Söndag


I dag var en bra söndag,en extra timme att sova,känns skönt när man tittar ut och helst av allt inte vill stiga upp överhuvudtaget.

Nej man skulle har dagar som katten,nu vet jag inte om just vår katt är speciell men hon "går" i ide runt Oktober,på sin höjd går hon ner och äter,tar en tur på kisslådan eller vänder bara sida i fåtöljen och sover vidare så där en 12 till 13 timmar.Det är sant!!!Varför ska man göra nåt ansträngande utomhus när inte ens mössen är alerta.Nej ,vår katt vaknar till liv igen när vårsolen börjar värma istapparna och det går att vara ute igen,då är hon tvärt om,man ser aldrig till henne,jo förresten,hon kommer alltid hem och lägger stolt upp på köksgolvet, möss eller fåglar precis som om vi skulle vilja dela "middag" med henne,Tokiga katt,mysiga Misse.Katten heter faktiskt Pasta,vår dotter Ida satt det namnet på henne när vi sa att hon kan väl heta nåt som du tycker om,bestäm själv,tur att katten inte kunde komma med invändningar.

Puss och kram på Er

2 kommentarer:

  1. låter som katten skulle bo i grekland istället :)

    SvaraRadera
  2. Vad skönt det låter då. Själv så har vår lilla blivit könsmogen. Och inte trodde jag att tjejer kunde tråna så efter en !!!!

    Marie

    SvaraRadera