onsdag 2 december 2009

Minnen....

Hon hade glömt för vilken gång i ordningen hon hade tittat ut genom fönstret,sett ut långt efter gatan, för att i dag kanske,i dag kanske det var just den dan hon skulle komma tillbaka......
Vad var det som hände egentligen??Hon kommer aldrig att glömma sista gången,rabalder,skrik,en massa människor och den svarta blicken när hon vände sig om och såg på sin mor för att säga -Jag kommer aldrig hit igen!!!
Dag efter dag lades på varann för att bli till veckor,där stod hon nu vid sitt fönster och tittade..........inte i dag heller,saknaden var enorm,för att i nästa stund gå över i ilska över att hon inte hade hanterat situationen bättre,men hon tyckte att hon gjort allt,vad kunde hon gjort annorlunda?
Varje kväll gick hon in på sin dotter rum,stod där inne och mindes,tog ett djupt andetag och kände doften av hennes parfym som etsats sig fast i den gamla fula heltäckningsmattan som hon aldrig hann byta ut.Doften hade börjat blekna ur,snart hade hon inte ens den kvar,hon suckade och sa högt samma ord som hon sagt varje kväll sedan dottern kom till världen-Gonatt älskade unge....hon vänder sig om och stänger dörren efter sig.
forstättning följer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar